Het verhaal van De Roset

Sinds februari 2020 zijn Vince en Krista Spijkerman de trotste uitbaters van Patisserie De Roset in Castricum. Vince was al acht jaar werkzaam bij de drie andere vestigingen van De Roset en hield zich buiten het banketbakkerswerk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij de Spijkermannen voorop.

Ingrediënten van kwaliteit uit eigen regio

Patisserie/Chocolaterie ‘de Roset’ werkt alleen met versproducten, zoals verse melk rechtstreeks van de Castricumse boer.

Een van de pronkstukken van het uitgebreide menu van De Roset is het ambachtelijke banketbakkersijs. Het ijs is constant vers bereid. Bij mooie weersomstandigheden reist de ijskar van De Roset af naar de Zeeweg om zonnende levensgenieters van kwaliteitsijs te voorzien. In de vestiging van De Roset in Heerhugowaard, wordt het ijs verkocht vanuit een vitrine in de winkel.

De historie van het pand aan de Burgemeester Mooijstraat

Het pand Burgemeester Mooijstraat 17 werd in 1930 gebouwd, waarna banketbakkerij ‘Coenraad Marjot’ er zich vestigde tot het jaar 1953 en Willem ‘Boske’ er zijn chocolaterie en banketbakkerij begon. Dat zou hij tot 1984 volhouden. Ook na 1984 zou in het pand een banketbakkerij huizen. Het kreeg destijds een nieuwe naam: ‘Hoetjes’. Kees Zoon nam vervolgens de banketbakkerij over, en in 1991 werd Martin Langeveld de nieuwe eigenaar.

Tot februari 2020 was de chocolaterie in handen van Martin en Carmen Langeveld, die er in 2001 een tearoom bijbouwden. Tegenwoordig zijn Vince en Krista Spijkerman de eigenaren en bedienen de Castricummers met ambachtelijke en vers gemaakte producten.

De Roset is er ook voor grote klanten

Patisserie De Roset biedt niet alleen de inwoners van Castricum, Geesterduin, Heerhugowaard en Alkmaar kwaliteit. Ook fototaarten, taarten tot twaalf personen, geboortetaarten, gebak met bedrijfslogo, appelkanjers, gevulde koeken, overheerlijke slagroomtruffels en nog voor veel meer kan men bij De Roset terecht.

Neem simpelweg contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

De vier vestigingen van De Roset

Patisserie en chocolaterie De Roset heeft inmiddels vier vestigingen. De Roset voert haar ambacht uit in Castricum, Geesterduin, Heerhugowaard en sinds 7 mei 2021 ook in Alkmaar. De vestiging in Castricum is de hoofdvestiging. In de patisserie in Castricum worden de bestellingen in de webshop afgehandeld en kan men ter plekke van de ambachtelijke producten genieten in de tearoom.

De Roset in Castricum

Patisserie Tearoom De Roset

Burgemeester Mooijstraat 17
1901 EP Castricum
0251 652 386

De Roset in Castricum aan de Geesterduin

De Roset Castricum

Geesterduin 39
1902 EJ Castricum
0251 652 386

De Roset in Heerhugowaard

De Roset Heerhugowaard

Middenwaard 441703 SH Heerhugowaard0251 652 386

De Roset in Alkmaar

De Roset De Mare

Europaboulevard 63
1825 RB Alkmaar
072-2029066